Вести

ОО СНС ТЕМЕРИН ОСУЂУЈЕ ИСТУПАЊЕ ВЕСНЕ ПЕШИЋ

Српска напредна странка у Темерину оштро осуђује иступ Весне Пешић и сматра да је позив на насиље демонстрација говора мржње, са елементима кривичне одговорности.
Веснa Пешић је на друштвеној мрежи Твитер својим иступом скандализовала јавност, рекавши да се председнику Србије Александру Вучићу упери цев у главу, забринута, јер би, како она каже, Вучић могао да влада доживотно. Да, драги суграђани, некада наводни борац за људска права Весна Пешић, попут криминогених структура, позива практично на мафијашки обрачун са легалним председником државе. Да ли је у питању немоћ, или психолошки проблем дотичне особе, ми не знамо, али смо сигурни да је ово потпуни сумрак политике, којој је једини тачка програма мржња према председнику Вучићу.
Само да подсетимо, што наша јавност и грађани добро знају, председник Вучић је својим радом и залагањем постигао огромне резултате, откад је 2014. постао председник Владе и 2017. председник државе, добивши 56% гласова. Његови и резултати Српске напредне странке су више него видљиви грађанима Србије, што они потврђују дајући му апсолутну подршку, какву последњих деценија није имао ниједан лидер у Србији. Председник Вучић се бори за Србију, а не само за себе и уску групацију сумњивих типова, попут Пешићкин истомишљеника,као што су тајкун Драган Ђилас и остали вајни опозиционари.
Услед свега реченог, ОО СНС Темерин даје апсолутну подршку председнику Вучићу и политици Српске напредне странке. Народ је одавно презрео наводне опозиционаре, попут госпође Пешић, Ђиласа. Јеремића, Обрадовића и осталих и управо то је оно што њих највише боли. Оваквим иступима они показују колико су немоћни, али и спремни на све врсте претњи, у циљу повратка на власт. Али, оно што је још битније, оваквим уличним иступима наводни борци за грађанска права управо показују своје право лице и руше лажну представу о себи, као демократама и представницима европске Србије.