Вести

ОО СНС ТЕМЕРИН ОСУЂУЈЕ НАПАДЕ НА ДЕЦУ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Општински одбор Српске напредне странке Темерин, на челу са председником Ђуром Жигом, оштро осуђује поновне нападе на Данила Вучића, сина председника Срспке напредне странке Александра Вучића. Ово је сраман и примитиван покушај једног немоћног и неоствареног појединца да се, у недостатку интелигенције, истакне.

ВУЧИЋ: ПУТИН И РУСИЈА ПОКАЗАЛИ КОЛИКО СУ ВЕЛИКИ

Председник Србије Александар Вучић примио је представнике тима Оружаних снага Руске Федерације, који помажу у спречавању ширења корона вируса и сузбијању заразне болести КОВИД-19, а које предводи генерал-мајор Михаил Чернишов.

НЕДИМОВИЋ: ТОЛЕРИШЕМО ПОЉОПРИВРЕДНИКE АКО КАСНЕ У ПОВРАТКУ СА ЊИВЕ

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Бранислав Недимовић, поручио је пољопривредницима, од којих је један број негодовао због ограничења кретања у време полицијског часа, уз објашњење да ће се то одразити на сетву и да им отежава рад и питање зашто ратари немају посебне дозволе као што их имају пчелари,

ВУЧИЋ: ОД СУБОТЕ У 13 ДО ПОНЕДЕЉКА У 05 ЧАСОВА ЗАБРАНА КРЕТАЊА

Председник Србије, Александар Вучић, пренео је, након заједничке седнице два кризна штаба, да су донете нове мере, пре свега забрана кретања од суботе у 13 часова до понедељка у 5 ујутро, те забрана окупљања више од две особе.

ОБАВЕШТЕЊЕ - ДОМ ЗДРАВЉА ТЕМЕРИН - ТРОМБО ТЕСТ

Обавештење за све пацијенте из Општине Темерин, којима треба да се ради тромбо тест, или да се продужи шема оралне антикоагулантне терапије.
Такође, обавештење се односи и на пацијенте са лошом регулацијом шећера и повишеним крвним притиском.

ПОМОЋ СТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА - КОЛ ЦЕНТАР ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН И БРОЈЕВИ

Достава потребних ствари нашим суграђанима врши се током целог дана.
Будите слободни да позовете и обратите се оператерима кол центра Општине Темерин.

Бројеви телефона кол центра за помоћ старијим особама су:

062/884 11 24
062/884 11 25
062/884 11 26
021/843 181

Pages