Вести

ОРЛИЋ: БАСТАЋ ЈЕ САОПШТИО БЕОГРАЂАНИМА - ВИ СТЕ ЗА НАС СВИЊАЦ

Члан Председништва Српске напредне странке Владимир Орлић рекао је да су одборници СзС данас испред градског парламента послали поруку да је за њих Скупштина града, али и комплетан град и сви Београђани - свињац.

"То су овде показали када су правили блато", рекао је Орлић.

Орлић је додао да је Бастаћ данас испред Скупштине града, у своје радно време, правио свињац.

"Бастаћ је, такође у радно време, опседао и градилишта у центру града, малтретирао раднике, ломио ограде, чупао знакове, а данас је дошао овде да са осталом свитом својих хистеричних екстремиста саопшти Београђанима "Ви сте за нас свињац"”, рекао је Орлић.

Како је додао, ако су злоупотребе од стране функционера могуће, Бастаћ је најбољи пример за то.

"Данас се у Србији први пут дешава да се на нивоу Владе доносе решења која апсолутно елиминишу сваку прилику да дође до такозване функционерске кампање, наравно код људи који су свесни одговорности и спремни да се понашају на прави начин. Бастаћа и њему сличне, на то, изгледа, ништа не обавезује", рекао је Орлић.

Навео је да Бастаћ и његове колеге имају своје страначке интересе и партијску дисциплину која, додао је, подразумева да злоупотребе све што могу.

"Функционерску кампању можда можете или не можете да сузбијате, али функционерску лудост, попут ове коју показује Бастаћ, то не може да спречи нико и око тога изгледа помоћи нема", додао је Орлић.

Извор: Танјуг