Вести

ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ОО СНС ТЕМЕРИН - 31.10.2019.

Поводом оптужби Борислава Новаковића, повереника Јеремићеве странке за Војводину и бившег градоначелника Новог Сада, на потпредседника Српске напредне странке и актуелног градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, ОО СНС Темерин обратио се јавности са следећом констатацијом:
Борислав Новаковић, звани Бора Солунац, током своје политичке каријере покушавао је да постане ваљан градоначелник, али то му, очито, није полазило од руке. Ипак, увек је био један од перјаница режима Демократске странке у Војводини, познат по бахатости и ненародном управљању јавним средствима и финансијама.
Борислав Новаковић маше некаквим папирима и користи наводне узбуњиваче, како би фокус ствари померио са завршне речи, у претресу пред специјалним судом, у предмету где је Нови Сад оштећен за готово пола милијарде динара, а где је један од оптужених и Бора Солунац.
Бивши градоначелник покушава да избегне одговорност око градње Булевара Европе. Уместо да брине због сопствених сумњивих радњи, Борислав Новаковић, у циљу скупљања јефтиних политичких поена, посеже подмукло за дискредитацијом градоначелника Милоша Вучевића, што је опробан метод деловања у народу непопуларне опозиције, која на овај начин сигурно неће стећи поверење грађана Србије и Војводине.